Caterpillar B15 touchscreen repareren

Een telefoon die tegen een stootje kan. Wel meerdere stootjes zelfs. De Cat B15 heeft een aluminium behuizing en een display van extra hard Corning Gorilla-glas. Ondanks de robuuste houding van de Cat B15 kan het voorkomen dat de touchscreen kapot kan gaan. In dat geval kan TelefoonRepair deze schade binnen één uur voor je herstellen.

De reparatiespecialisten bij TelefoonRepair weten hoe de Caterpillar gebouwd is. Daardoor kunnen we perfecte reparaties uitvoeren.  Je kan langskomen met of zonder afspraak en we repareren de Caterpillar B15 met behoudt van 3 maanden garantie op de reparatie.

  • Met of zonder afspraak
  • 3 maanden garantie
  • Gratis onderzoek
  • Offerte voor verzekeraar
  • 60 minuten-snelservice
  • Opsturen ook mogelijk

Is je Caterpillar beschadigd en wil je deze eerst laten onderzoeken? Dat is zeker mogelijk en uiteraard kosteloos. Je kan tijdens openingstijden langskomen en de monteur zal er direct naar kijken. Of bel 085 – 4010 603

Caterpillar B15 TelefoonRepair

Waar zit TelefoonRepair?

Je kunt ons vinden in het mooie centrum van Hardenberg, tegenover de bank ABN AMRO. TelefoonRepair is de reparatieservice van Amiri Telecom.

Adres:
TelefoonRepair
Lage Doelen 1b
7772 BL Hardenberg

Wat zijn de reparatie prijzen?

We voeren verschillende reparaties uit aan de Caterpillar B15. De reparatie prijzen zijn direct online te zien via de onderstaande knop. Heb je vragen? Dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

BEKIJK REPARATIE PRIJZEN of   NEEM CONTACT MET ONS OP

Terug naar het overzicht